Om oss

Behöver du hjälp? Ring oss direkt

Vi är Attenta

Flera års erfarenhet

Attenta i Stockholm har varit en del av Stockholms städbransch i många år. Sedan starten har vi alltid varit måna om att leverera högsta kvalitet på våra tjänster och att ha en nära relation med våra kunder. Vår historia började med bara en handfull anställda och ett fåtal kunder, men genom åren har vi vuxit och utvecklats.

Varje år har vi arbetat hårt för att bli bättre, och det märks verkligen i våra hos våra kunder. Vi har utvecklat vårt team med erfarna och välutbildade städare, och vi har infört miljövänliga produkter för att minimera vår miljöpåverkan. Men det viktigaste för oss är fortfarande att ha en nära relation med våra kunder och att förstå deras unika behov.

Vi har alltid lyssnat på våra kunders feedback och förslag, och det har lett till att vi nu är stolta över att kunna erbjuda ett brett utbud av tjänster som passar just deras behov. Vi är också stolta över att ha många återkommande kunder som vittnar om vår höga kvalitet och kundtjänst.

Så om ni letar efter en erfaren städfirma, då är Attenta i Stockholm det rätta valet för dig. 

Vi ser fram emot att hjälpa er att skapa en ren och trivsam arbetsmiljö.

Är du intresserad av att anlita oss för ett framtida städjobb hos er?

 Ring in till oss för snabbare service så bokar vi in ett platsbesök.

Få en kostnadsfri offert

Är du intresserad av att anlita oss för ett framtida städjobb hos er? Fyll i vårt kontaktformulär nedan och få en kostnadsfri offert inom 24 timmar.