Kontorsstädning

Behöver du hjälp? Ring oss direkt

Vi städar ditt kontor

En trivsam arbetsplats

På Attenta i Stockholm är vi specialiserade på kontorsstädning och vi vet att ett rent och välstädat kontor kan göra stor skillnad för din verksamhet. Vi är medvetna om att varje kontor är unikt och har olika behov, därför anpassar vi våra tjänster för att möta dina specifika krav.

Vi har erfarenhet av att städa alla typer av kontor, från små kontorslokaler till stora kontorsbyggnader. Vårt team av professionella städare är utbildade och tränade för att ge dig den högsta kvaliteten på städningen.

Vår kontorsstädning inkluderar allt från det grundläggande som dammsugning och torkning av golv till mer detaljerade tjänster som fönsterputs och golvvård. Vi kan också erbjuda storstädning för att hålla ditt kontor i toppskick.

Vi förstår vikten av att inte störa din verksamhet, så vi jobbar med flexibla scheman för att städa när det passar dig bäst. Vi kan städa under kontorstid eller under kvällar och helger för att minimera störningar.

Förbättra din arbetsmiljö och skapa en positiv första intryck för dina kunder och anställda – välj Attenta i Stockholm för din kontorsstädning idag.

Är du intresserad av att anlita oss för ett framtida städjobb hos er?

 Ring in till oss för snabbare service så bokar vi in ett platsbesök.

Få en kostnadsfri offert

Är du intresserad av att anlita oss för ett framtida städjobb hos er? Fyll i vårt kontaktformulär nedan och få en kostnadsfri offert inom 24 timmar.